شبکه های اجتماعی: اینستاگرام تلگرام

چه موقع به زوج درمانگر مراجعه کنیم؟

 | تاریخ ارسال: 1399/12/20 | 
سه حالت را تصور کنید. اول: شخصی، علائمی از بیماری در خود می بیند، به پزشک مراجعه می کند و درمان سریع می گیرد در نتیجه زود هم خوب می شود. دوم: شخص دیگری، علائم در خود می بیند ولی پشت گوش می اندازد و نزد پزشک نمی رود تا این که خیلی حالش بد می شود وقتی پیش دکتر می رود، دکتر تشخیص می دهد که کاش زودتر آمده بودی الان سرطان داری، پیشرفت هم کرده و در حال حاضر، بهترین پزشکان و بهترین تجهیزات هم دیگر نمی توانند برایت کاری کنند نهایتا بتوانیم کمی تو را تسکین دهیم کار جدی نمی توانیم انجام دهیم. سوم: فرد، وقتی به پزشک می رسد دیگر تمام کرده و مرده است، بهترین دکترها و داروها و تجهیزات هم نمی توانند مرده را بازگردانند.
رابطه را هم می توان به همین سه حالت تصور نمود.
وقتی علائمی در رابطه دیدید که احساس ناخشنودی دارید اگر سریع برای درمان، اقدام نمایید بی شک می توانید از کمک متخصصین بهره مند شوید.
متاسفانه عده ای علائمی مبنی بر ناخشنودی در رابطه را می بینند ولی توجه نمی کنند و پشت گوش می اندازند. زمانی به مشاور مراجعه می کنند که دیر شده، رابطه کاملا مرده و یا دچار سرطانی شده که، همه جای زندگی را در برگرفته و دیگر بهترین مشاوران هم نمی توانند کاری برای فرد انجام دهند.
بنابراین وقتی می توانید از کمک زوج درمانگر استفاده کنید که هنوز رابطه نمرده و یا دچار سرطان نشده باشد. لذا اگر کوچکترین علامتی مبنی بر ناخشنودی در رابطه دیدید بلافاصله اقدام کنید، نگذارید به قول معروف کار به جاهای باریک بکشد. و عاقلانه تر این است که پیشگیری کنید. خیلی از افراد آگاه قبل از هر اتفاقی، از مشاوران جهت پیشگیری کمک می گیرند. 
بنابراین انتظار از روند زوج درمانی و نتیجه بخش بودن آن، بستگی به نوع بیماری رابطه، دارد. این نکته را حتما در نظر داشته باشید. 

نسرین ابراهیم زاده
زوج درمانگر و مشاور پیش از ازدواج